Superföretag 2018

Publicerad
2018-12-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Ekonomi

Affärstidningen Veckans Affärer, tillsammans med data- och analysföretaget Bisnode, har utsett 728 företag till Sveriges Superföretag 2018; de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv.

– Att presentera Superföretagen är en högtidsstund för Veckans Affärer varje år. Vi lyfter tillsammans med Bisnode de företag som presterat absolut bäst, inte bara det senaste året utan fyra år i rad, säger Åsa Uhlin, chefredaktör på Veckans Affärer.
– Vi hyllar Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Per Weidenman, analytiker på Bisnode.

Sveriges Superföretag har korats 14 år i rad och det är ett antal högt ställda kriterier som företagen måste uppfylla; inte bara ökad omsättning och vinst, även stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna ska uppfyllas under fyra år i rad, för att företagen ska ha chans att komma med på listan.

Bland företag från branschen hittas exempelvis; tryckeriet PRNT Printing Solutions, skyltföretaget Mediaformat, arbetsklädsföretaget Kjells Arbetskläder samt de båda profilföretagen Profilservice.se och Medtryck.

https://www.bisnode.se/superforetagen-2018/