Stort avtal med Vattenfall

Stort avtal med Vattenfall

Publicerad
2018-12-12
Skribent
Redaktionen

Fotograf; Elisabeth Redlig

Det statliga bolaget Vattenfall genomförde en upphandling avseende skydds- och arbetskläder. Ett avtal är nu signerat med Fristads, till ett värde över 60 miljoner kronor och sträcker sig över en period om 4 år.

– Vi är väldigt nöjda med vår nya samarbetspartner. Implementering av ett så här stort avtal, med ett flertal av Vattenfalls bolag, innebär alltid stora utmaningar. Men vi känner oss trygga med Fristads Solutions, säger Mats Lövström, strategisk inköpare på Vattenfall.

Under upphandlingen ställde Vattenfall höga och tydliga krav, bl a; kläder i olika skyddsklasser, beställningsmöjligheter via en webbshop, sortimentsbredd för kläder till både kvinnor och män, uppförandekod, socialt ansvar och miljöcertifiering.