Från Piteå till Gävle

Från Piteå till Gävle

Publicerad
2018-12-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nu kliver Per Pettersson in som delägare i profilföretaget Deltab i Gävle, med en andel om 50% av företaget, samtidigt går han även in som ny VD. Tidigare VD, Pär Mellberg som också är delägare i Deltab, övergår till rollen som säljchef.

– Det känns som en naturlig utveckling och det känns riktigt kul. När jag köpte företaget och tog över verksamheten för ca tre år sedan, var strategin att få företaget på banan utifrån de nya spelreglerna och därefter se över ägarstrukturen, säger Pär Mellberg.
– Det är ett naturligt steg i Deltabs utveckling och det känns riktigt bra med Per som VD. Vi kompletterar varandra och har kommit fram till flera spännande idéer som stärker verksamhetens fortsatta utveckling.

Per Pettersson är sedan tidigare bl a ägare av profilföretaget Idépoolen i Piteå och verksam i bolagen; Track Screen, Bixz yrkeskläder och Workwear Factory. Han har även varit styrelseordförande för Gosh.

Nytt inköpsbolag
Samtidigt startas även det nya inköps- och produktionsbolaget; Inköp och produktion i Norr AB, av Per, Pär och andra delägare från olika bolag som Per Petterson är verksam inom.

 

 

Bilden; Pär Mellberg och Per Pettersson