Billes breddar utbudet

Publicerad
2018-12-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Det anrika tryckeriet Billes Tryckeri köper distributionsföretaget Dios, med bas i Göteborg. Dios, som sedan slutet av 90-talet samarbetat med Billes, specialiserar sig på lagerhantering, plock, pack och distribution.

– Under flera år har vi funderat på att utöka våra tjänster och att köpa Dios är den perfekta lösningen, säger Niklas Bille, VD på Billes.
– Nu kan vi i egen regi erbjuda hela processen, från tryck till kampanjpackning, lagerhållning, orderplockning och efterbeställningar på kampanjer.

Niklas Bille uppger vidare att företaget ser en stor potential och en ljus framtid i den marknaden och att många kunder redan efterfrågar tjänster som lagerhållning, adressering och distribution.

– Personifiering av trycksaker är redan en stor trend och den växande e-handeln behöver lösningar kring lagerhållning, fortsätter Niklas Bille.

Dios kommer bestå som ett fristående företag, med samma personal och ledning, men nu kommer tjänsterna som Billes tidigare lade på externa aktörer, stanna inom koncernen.