Folier Sverige utökar sortimentet

Folier Sverige utökar sortimentet

Publicerad
2018-11-20
Skribent
Redaktionen

Det tyska företaget Forever GmbH är en av världens ledande tillverkare av transferpapper av hög kvalitet till digitala transfers för bl a laser-/led-, sublimerings-, eco-solventskrivare.

Folier Sveriges samarbete med Forever gör att man nu kan leverera kompletta digitala lösningar, som ligger i framkant när det gäller tryck på textil och andra material. Samtliga transferprodukter i Forevers sortiment uppfyller kraven för ÖKO-TEX100. Tillsammans med OKI PRO-serien, där man ersatt den svarta tonern med en vit för att kunna göra täckande tryck även på mörka plagg, blir detta en optimal lösning för transfertryck i A3 och A4.

Forever har även lanserat material för sublimeringstryck på bomull. Det öppnar för en helt ny marknad inom sublimering, eftersom detta tidigare inte varit möjligt.

– Ett av många skäl till att vi har valt Forever, som leverantör av denna typ av produkter, är för att de även jobbar mycket med eget digitalt utbildningsmaterial, säger Mikael Sandberg på Follier Sverige AB.
– Det kompletterar den utbildning vi erbjuder våra kunder, antingen hos oss i Södertälje eller på plats hos kund.

Tillsammans med Forever kommer Folier Sverige också att kunna erbjuda en webshopslösning för den som vill ge sina kunder möjligheten att enkelt designa sina egna plagg; Forever Shirt Shop Creator.

Mer information finns på folier.se och forever-ots.com