Ny affärsområdeschef på TopRight

Publicerad
2018-08-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Nu har svenska TopRight rekryterat Johan Sigurdsson till tjänsten som affärsområdeschef för området Bright Safety.

– Att få komma till TopRight i det här läget, med ett fantastiskt tryck i försäljningen, känns både spännande och utmanande. Att få bygga upp en organisation i ett tillväxtbolag med den här potentialen är lite av ett drömuppdrag, säger Johan Sigurdsson.
– Det vi gör nu lägger grunden för den företagskultur och de värderingar TopRight kommer drivas av framöver.

Johan Sigurdsson har mer än 15 års erfarenhet av säkerhet inom komplexa miljöer, bl a från kärnkraftverksindustrin och räddningstjänsten på ledningsnivå.

– Johan är en strategisk rekrytering i ett spännande läge, då efterfrågan på säkerhetstjänster väntas växla upp ytterligare. Då behöver vi stärka upp organisationen och med Johans kapacitet i ledningen för bolaget, skapas förutsättningarna för fortsatt tillväxt, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight.