Ny chef för de stora formaten hos Canon

Ny chef för de stora formaten hos Canon

Publicerad
2018-05-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Tomas Lagerberg är ny produktchef för IPS, Industrial & Production Solutions. Han ska bl a hjälpa Canons kunder och deras kunder att förstå att printing handlar om mycket mer än bara utskrifter.
Han har varit i IT-branschen i tjugo år, hälften av den tiden som produktchef och resten inom marknad och sälj. Karriären har gått via eget filmbolag och andra aktörer inom printsektorn.

– Jag tycker verkligen om produktchefsjobbet, så nu känns det som att jag kommit hem. I min nya roll har jag många intressenter att ta hand om, jag måste se till att det flyter, säger Tomas Lagerberg.

Som produktchef för IPS ansvarar han för alla storformats- och högvolymsprodukter. Det vill säga allt som används inom professionell verksamhet i grafisk bransch.

– Den stora utmaningen vi står inför i dag är att få våra kunder och våra kunders kunder att förstå att det inte bara handlar om traditionella utskrifter.
– Vi kan hjälpa den grafiska branschen att utvecklas tillsammans med oss samt hitta nya affärsmöjligheter. Det gäller att tänka i koncept, säger han.