Restaurerad i saffran

Restaurerad i saffran

Publicerad
2018-01-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I ett samarbete mellan Canon och tryckerierna Pod Sthlm och Alldurplo gjordes en make over av restaurangen Bistro Casper i Stockholm, till hjälp var storformatsskrivarna Arizona, Colorado 1640 och Imagepress 8000. Med dessa dekorerades allt från golv till tak, med saffrans bilder tagna av ägaren Babak Kharazmi.

– För oss är detta ett nytt och innovativt sätt att visa upp vad Canons printteknik verkligen kan åstadkomma, att man kan printa på nästan vad som helst och förvandla en miljö till något helt annat, säger Joerg Gugel, VD på Canon Svenska.
– Konceptet, som vi kallar för Canon Digital Art, är det första att lanseras och är ett enkelt sätt för exempelvis pop up-butiker, food trucks, hotellobbys och barer att skapa kreativa förändringar.