Svenska landslaget i löparskor från Craft

Svenska landslaget i löparskor från Craft

Publicerad
2017-10-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Det svenska landslaget i längdskidåkning har sedan tidigare, ett långt samarbete med sportvarumärket Craft. Nu har man skrivit på ett nytt avtal som innebär att landslaget även kommer barmarksträna i löparskor från Craft.

– Vi har jobbat stenhårt med utvecklingen av vår skokollektion och det är fantastiskt roligt att stjärnorna i längdlandslaget väljer oss som sin skopartner, säger Daniel Högling, produkt- och marknadsdirektör på Craft.
– Det är ett bra kvitto på att vi har lyckats med vår produktionsutveckling, samtidigt som det ska bli väldigt spännande att fortsätta utveckla skorna tillsammans med några av världens bästa och mest krävande atleter.

Svenska Skidförbundet är också väldigt nöjda med ett fördjupat samarbete.

– Våra landslagsåkare springer extremt många mil under ett år, främst på försäsongen, men även under vinterhalvåret, säger Johan Sares, längdchef på Svenska Skidförbundet.
– Crafts löparskor får genomgående höga betyg av våra åkare, där Vibramsulan med perfekt grepp på alla underlag är mycket omtyckt. Vi gillar även skornas tekniska utseende och den lätta, men stryktåliga ovandelen.

Avtalet är på två år och gäller A-lag, utvecklingslag samt juniorlag.