JustNu köper Diabolaget

Publicerad
2017-09-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Tryckerikedjan JustNu växer i centrala Stockholm med ett köp av Diabolaget.

– Stockholm är ett av våra viktigaste områden och vi befäster genom detta förvärv JustNu:s position i centrala Stockholm, säger Jan Veres, VD på JustNu.

Diabolaget, som idag har verksamhet på Östermalm i Stockholm, kommer att slås samman med JustNu Östermalm under namnet; JustNu Östermalm. JustNu kommer att ta över en del av personalen, samtidigt som ägarna till Diabolaget, Christer Hammarborg och Ola Larsson, kommer att gå i pension.

I och med köpet av Diabolaget inför JustNu dessutom nya affärsområden inom fotoframkallning, fotokopior och fotoateljé med tillhörande tjänster.

– Under ledning av vår platschef Jenny Sjöö kommer det nya JustNu Östermalm att utvecklas till en komplett trycksaksleverantör mitt i hjärtat av Östermalm i Stockholm.
– Erbjudandet till våra kunder kommer att öka med allt från fine art till formgivningstjänster. Ett riktigt grafiskt center nära våra kunder som kan leverera snabbt och ge personlig service, säger Jan Veres.

– Det känns riktigt bra att det är ett stabilt och välkänt företag som JustNu som har förvärvat vårt företag. Jag vet att de alltid sätter kunden först och därför känns tryggt att informera mina kunder om vilka det är som tagit över, säger Diabolagets ägare Christer Hammarborg.