Bostadssälj med mode

Bostadssälj med mode

Publicerad
2017-09-15
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Tellus Towers, som planeras stå klart år 2021 vid Telefonplan strax söder om Stockholm, ska bli norra Europas högsta bostadshus. 4 hus; två skyskrapor på 78 respektive 58 våningar tillsammans med ett punkthus på 17 våningar och ett lamellhus på 7 våningar, ska inrymma 1 200 planerade lägenheter. 95% av lägenheterna ska vara 1:or och 2:or med smarta planlösningar.
Dessa bostäder säljs genom en kampanj som fokuserar mycket på livsstil och modeplåtningsestetik.

– Vi vill nå dem som vi kallar för; morgondagens urbaniter. De befinner sig i en händelserik del av livet som är före familjefasen. De prioriterar mer i livet än bara boende; de upplever mycket, reser mycket och gillar shopping. De är trendkänsliga och lite fashionistas, säger Susanne Blomberg, marknadschef på bostadsbolaget SSM.
– Därför gjorde vi en kampanj som andas livsstil och som har modekoppling, snarare än en typisk bostadsannons. Vi jobbar utifrån devisen; bo mindre, lev större. I korthet betyder det att om man är ung, så kan det vara en idé att satsa på få smarta kvadratmeter lite utanför city, för att få mer pengar att leva livet för.

Platsen för Tellus Towers

Planerad stadsbild