Smaka på Sign&Print 2017

Publicerad
2017-01-04
Skribent
Redaktionen

Sign&Print Scandinavia är mötesplatsen med fokus på storformat, bläcktryck, förpackningstryck, flexo, toner, digital signage, screen, office automation, efterbehandling, adressering, personalisering, flexible, labels, laminering, 3d-effekter
och foliering.
Det kommer att bjudas på mycket gott på Sign&Print Scandinavia 2017 den 7-9 februari.

På Sign&Print kommer Visutech att finnas på plats med en HP Indigo digitaltryckpress, en HP Latex 1500 och dessutom en MASSIVit 3D-skrivare. HP Indigo erbjuder de mest avancerade digitala tryckpressarna för såväl kommersiell som industriell produktion och har ett generöst utbud av både ark- och rullmatade digitala trycklösningar med hög produktivitet och med enastående kvalitet.

HP Latex 1500 är en prisvärd HP Latexskrivare för superbreda utskrifter. Här uppnås resultat av hög kvalitet och med snabba leveranstider. Ett tryckeri förblir konkurrenskraftig med denna prisvärda, 3,2 m breda, HP Latexskrivare.

MASSIVit-systemet är den största, snabbaste och mest avancerade lösningen för 3D-utskrifter i storformat. Systemet baseras på den egenutvecklade GDP-teknologin
(Gel Dispensing Printing); en lösning som kommer att vara startskottet för en explosion på marknaden i användning av stora 3D-objekt inom en rad olika
branscher över hela världen.

På Sign&Print mässan i Kista 7–9 februari kommer Sharp att ha en stor utställning av skärmar för digital signage. På Viscom hade de en lite mindre dylik. Det ställs unika och speciella krav på skärmar, som ska tåla att vara igång dygnet runt under lång tid, utan att tappa i ljusstyrka.

ladda ned