Niels Stenfeldt blir vVD på Esko

Publicerad
2017-01-09
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Esko meddelade nyligen, att Niels Stenfeldt har expanderat sin roll till vVD och ansvarig för EMEA och global försäljning. Den 1 september tog han på sig den nya rollen som tidigare innehades av Armand Gougay, som går i pension efter 27 år på Esko. Armand Gougay blir kvar på Esko fram till slutet av året, för att säkerställa en smidig övergång.

– Vi är mycket tacksamma för den viktiga roll Armand har spelat i framgången och tillväxten av Esko under åren , säger Udo Panenka, VD på Esko.
– Vi önskar honom allt bäst i samband med hans avgång. Även om tomrummet efter honom blir svårt att fylla, så vi är övertygade om att Niels kommer att tillföra ett starkt ledarskap och värdefull kommersiell kompetens, för att hjälpa vår organisation att fortsätta sin tillväxt för framtiden.

sida 61 Niels Stenfeldt blir vd på Esko
Niels Stenfeldt vVD på Esko