Börje Salming till Promotionmässan

Publicerad
2017-01-10
Skribent
Redaktionen

Den 17 januari 2017 kommer hockeylegenden Börje Salming till Promotionmässan, för att svara på fansens frågor och för att signera. Mässan besöks även av Rebecka Zetterström, CSR-ansvarig på New Wave, som föreläser om hållbar utveckling.

Vidare deltar över 150 företag, som kommer att visa de senaste produktnyheterna och succén Promotiongalan är tillbaka. Promotionmässan arrangeras den 17-19 januari på Kistamässan i Stockholm.

Efter 17 år i NHL och med Toronto Maple Leafs klubbrekord i flest assists totalt samt med 620 målpassningar, räknas idag Börje Salming till de sex allra största ishockeyspelarna under de senaste hundra åren.

– Det känns fantastiskt kul att få välkomna legenden, NHL-stjärnan och en av de främsta ishockeyspelarna genom tiderna; Börje Salming till Promotionmässan, säger Sofie Täppmark, projektledare för Promotionmässan.

Den 17 januari får besökarna möjligheten att ställa frågorna de alltid velat få svar på, ta en selfie tillsammans med Salming och passa på att få hans eftertraktade autograf. Han kommer att vara på plats i Salmings monter A:13.

Utöver utställningen kommer besökarna även att få ta del av inspirationsföreläsningar. En av föreläsarna är Rebecka Zetterström, CSR-ansvarig på New Wave Group, som kommer att prata om hållbarhet inom profilindustrin och hur företag kan bidra till hållbar utveckling genom sina inköp. Hon föreläser den 18 januari.

Promotiongalan tillbaka – nu i större lokaler Den 17 januari arrangeras Promotiongalan för andra året; i år flyttar man in i på Berns Salonger. Under ledning av konferencieren Fredrik Swahn delas priser ut i följande kategorier; Årets Återförsäljare, Årets Leverantör, Årets Miljökämpe, Årets Produktinnovation och Årets Monter. Kvällen avslutas med en rockshow av livebandet Rydell & Quick.

Börje Salming till Promotionmässan