Nya nyheter från Epson

Publicerad
2016-07-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Nu avslöjar Epson den senaste modellen i SC-P-serien; SC- P20000.

Den kombinerar ny supersnabb utskrift med samma överlägsna kvalitet som tidigare och är idealisk, för att skapa verklighetstrogna, precisa foton i storformat. Skrivaren är både enkel och bekväm att använda och erbjuder en rad innovativa teknologier.

SC-P20000 är designad för fotografer, fotolabb och tryckerier, som söker efter en in-house-lösning, som kan skapa högkvalitativa foton, POS-material och skyltar. Det ger användarna möjlighet till hög produktivitet utan att kompromissa på kvaliteten. Skrivaren levereras med ett PrecisionCore Micro TFP printhuvud för högsta tänkbara kvalitet även med inställningar för enklare utskrifter. Detta tillsammans med högpresterande teknologi för mediahantering, så som den nyutvecklade kamerabaserade pappersstabilisatorn och rullsystemet, som säkerställer att skrivaren körs exakt och precist.

– Vi förstår, att marknaden har väntat länge på en efterföljare till den populära Epson Stylus Pro 11880 och med SC-P20000 har vi skapat en passande ersättare.
– Den här skrivaren kombinerar ny överlägsen utskriftshastighet med samma höga utskriftskvalitet, som våra kunder blivit vana vid att vi levererar när vi lanserar en serie med nya funktioner, säger Richard Garp på Epson Sverige.

För att kunna leverera den höga kvalitet, som förväntas från marknaden, har SC-P20000 en rad funktioner, som säkerställer de mest verklighetstrogna, precisa och pålitliga resultaten.
För fantastisk färgåtergivning har ett nytt 10-färgers Epson UltraChrome Pro-bläck skapats, som ständigt levererar fantastiska bilder och tryck. Svart blir djupare och mättat tack vare de nya Photo och Matte Black-bläcken med hög densitet, som ger bättre graderingar och reducerad grynighet tack vare multi-size droplet-teknologin (MSDT), medan ett nytt dubbelt så stort printhuvud som ger högre hastighet, färre vibrationer och mer exakt placerade bläckdroppar.

För att säkerställa att utskrifterna alltid blir korrekta utan dyra tillägg, ger Epsons färgkalibreringssystem användaren möjlighet att enkelt hantera färgreproduktion.

Att komma igång är enkelt med en illustrerad användarhandbok och LCD-panel i färg. När det kommer till att hantera, byta och ändra media är processen för detta mycket snabb och lätthanterlig. Under utskrift är det enkelt att följa processen och kontrollera kvarvarande media genom det genomskinliga fönstret. När utskriften är klar placeras skrivarhuvudet i rengöringsstationen, så att det enkelt kan rengöras av användaren för att spara på underhållskostnaden.

SM216 Nya nyheter från Epson unnamed