Ett av världens mest etiska företag

Publicerad
2016-07-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Ricoh Company Ltd har för sjunde gången utsetts till ett av världens mest etiska företag av Ethisphere Institute, den globalt ledande organisationen, som arbetar med att definiera och standardisera affärsetik och praxis.
I år firar Ethisphere och listan över världens mest etiska företag tioårsjubileum. På listan finns de företag, som principfast anpassar sina verksamheter och hela tiden arbetar för att stärka sitt förtroendekapital. De formar framtidens branschstandarder genom att redan idag införa morgondagens bästa praxis.

Att det är sjunde gången Ricoh blir utvalt visar på företagets starka engagemang när det gäller standarder för ledande affärsetik, som säkerställer långsiktighet för alla berörda parter, inklusive kunder, anställda, återförsäljare, tillsynsmyndigheter och investerare.

SM316 Ett av världens mest etiska företag b4206f638093607f_org11