Anja Falkenberg – ny chef för marknadsföring och försäljning på Aslan

Publicerad
2016-07-26
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Från och med den 1 mars 2016 har Anja Falkenberg tagit över ansvaret för marknads- och försäljningsavdelningen på Aslan, som är en internationellt verksam tillverkare av självhäftande film, baserad i Tyskland.

Anja Falkenberg har 19 års erfarenhet av digitaltryck och skyltindustrin. Med sin djupa kunskap om branschen och dess produkter kommer hon att intensifiera utvecklingen av Aslan, som en leverantör av innovativa specialfilmer i framtiden.
Anja Falkenberg har upplevt förändringen av den digitala grafiska industrin, från första bläckstråleskrivare och elektrostatiska skrivare till dagens industriella produktion. Därför är hon väl medveten om branschens utmaningar.

Anja Falkenberg har tidigare bl a varit försäljningschef på företagen Colormy AG Euromedia och ComPlott Papier Union GmbH, där hon var ansvarig för utvecklingen av strukturen på distribution och försäljning.

SM416  Anja Falkenberg ny chef för marknadsföring och försäljning på Aslan
Anja Falkenberg