Gosh-expedition på Island

Publicerad
2016-06-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Varje år åker Gosh-kedjan på en härlig konferens till utlandet, för att diskutera framtid och strategi, den kallas för Medlemmarnas dag. Det är en uppskattad upplevelse, som inte är den andra lik. I år var det en unik expedition till Islands glaciärer, som stod på tapeten.

– Att umgås och konferera under extrema och annorlunda förhållanden stärker oss tillsammans. Så kul att vi delar dessa minnen ihop.
– Vi är som en stor familj, säger Caroline Rosado, VD sedan 4 år tillbaka.

MG__5493

Island – en naturupplevelse
Detta år åkte Gosharnas medlemsägare och Gosh huvudkontor tillsammans med avtalsleverantören Helly Hansen Workwear på en oförglömlig resa till Island mellan den 3-6 mars.

– Vi hade inte bara intressanta möten kring framtiden, utan också storslagna möten med den Isländska naturen. Vi badade i varma källor, åkte Arctic trucks, som tog oss över forsar och snövallar och åkte skotrar över det öppna snölandskapet. Ett minne för livet.

– Vi tror mycket på att göra roliga saker tillsammans, det skapar en varm och härlig känsla, som stärker våra samarbeten och förståelse för varandra på ett bra sätt.
– Många av våra medlemsföretag har varit med i många år och ser varandra mer som vänner än kollegor. Det blir allt vanligare att våra medlemmar åker ut och besöker varandra utan Gosh, berättar Caroline Rosado.

Framtidsplaner
Det är mycket som händer inom Gosh-kedjan och storslagna planer planeras. Gosh 2.0 lanserades förra året och har tydligt stärkt Gosh-kedjans plattform med ökade volymer och lojalitet, som gjort att man har växt organiskt med mer än 20% mot föregående år och förväntas växa än mer under 2017.

– Vi väntar med spänning med Q1-siffrorna. De planer, som Gosh-kedjan smider och som kommer att lanseras inom kort, kommer att innebära en enorm tillväxt inom den närmsta tiden, en helt ny dimension inom nya områden.
– Mer än så kan vi inte avslöja, men vi kommer att synas.

MG__6209

 

Gosh firar 10 år
Just i år; 2016, firar Gosh 10 år och kommer att fira stort kring detta under nästa Gosh-dagar i september med extra allt av allt. Och även få med vägen fram till idag i nästa Gosh Magazine, som kommer ut i augusti.

– Vi är starkare än någonsin och ser fram emot de kommande 10 åren och alla de kommande projekten, som vi har på gång nu, som långsiktigt kommer att visa resultat. Vi ser ljust på framtiden, avslutar Caroline Rosado.

MG__6077
Bilder från Island mellan den 3-6 mars.