Vad har Frida, Sara och Jens gemensamt

Publicerad
2015-11-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Ett flerårigt sponsoravtal har tecknats mellan möss- och strumptillverkaren Seger och de tre alpina stjärnorna; Frida Hansdotter, Sara Hector och Jens Byggmark.
Jens Byggmark har varit en partner och ambassadör till Seger i många år, medan Frida Hansdotter och Sara Hector är helt nya ambassadörer för varumärket.

– Vi har länge velat ha ett samarbete med våra nya duktiga kvinnliga alpinstjärnor. Vi är därför väldigt glada över att alla bitar med timing och upplägg nu föll på plats, säger Per Segerqvist, VD på Seger.

Rätt inställning
Frida Hansdotter, som är rankad som världstvåa i slalom inför kommande säsong 2015/16, är en frisk fläkt i den alpina världen och har helt rätt inställning och attityd till både det sportsliga och allt bredvid backen.

Sara Hector är på väg uppåt i karriären och spås av många att bli vår nästa stora alpina stjärna.

– En stor portion ödmjukhet och förmågan att vara extremt fokuserad på sin uppgift gör att vi mer än gärna skriver avtal med henne, fortsätter Per Segerqvist.
– Vi ser gärna att vårt varumärke bärs av personer som delar våra värderingar och som vi personligen tycker om.

Seger kan det här
Förutom att vara ansiktet utåt och bära produkterna, kommer ambassadörerna också delta i produktutvecklingen, för att förbättra strumpor och mössor inom såväl det alpina segmentet som för träning generellt.

Susanne Segerqvist, produktutvecklare och designer på Seger förklarar:

– För att utveckla ännu bättre, mer funktionella och prestationshöjande produkter, krävs det ett samarbete med de som tävlar i yppersta eliten.
– Det är då våra produkter verkligen testas med alla åtskilliga timmar av träning och tävling i backarna, löpspåren och på gym, förklarar Susanne Segerqvist som är produktutvecklare och designer på Seger.

Jens Byggmark, en partner till Seger sedan 8 år, ser fram emot ännu en säsong tillsammans med Seger:

– Vi har jobbat ihop i många år nu, men lär oss fortfarande mycket av varandra. Ett dynamiskt samarbete som jag gärna fortsätter med. Seger kan det här med stickat; det är en sak som är säker, poängterar Jens Byggmark.

Övriga medlemmar i Sveriges alpina landslag bär också sina Segermössor och strumpor, då de representerar Sverige. Det är ett samarbete som pågått i snart 15 år, sedan början av millenniet.

 

SM715 Frida Hansdotter Seger SEG_FH SM715 Vad har Frida ..... Jens Byggmark