Succé igen för Grafkom

Publicerad
2015-09-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Med 160 anmälda till Grafkom nätverkets vårmöte blev det än en gång rekorddeltagande. Det var dubbelt upp mot höstmötet i Borås 2014 och nästan tre gånger så många som i Nyköping våren 2014, uppger tidningen AGI/Grafiskt Forum.

Bakom programmet står Ulf Sunnberg och Ola Karlsson, som satt samman två inspirerande dagar med flera parallella spår.

– Oavsett om deltagaren kom från mjukvara eller grafiska branschen, så pratade alla om den mobila revolutionen, säger Ola Karlsson.
– Oavsett om man förstår den mobila potentialen, eller inte, så förstår man att det är något man måste ha med i sin strategi.

– Vi måste tänka på nya sätt, säger Ulf Sunnberg och fortsätter;
– Även om Erik Mauritzon från Tryckeri Åtta.45 AB påpekade, att han bara vill driva tryckeri, så pekade han på att det är viktigt att kommunikationen måste fungera i förhållande till de mobila enheterna.

Ola Karlsson och Ulf Sunnberg har redan börjat arbetet med höstens konferens, som blir den 4-5 november i Malmö. Både EO Grafiska och Exakta är klara som talare och från mitten av maj kan man gå in och anmäla sig.