Med Virus på mässan

Publicerad
2015-02-09
Skribent
Redaktionen

Norrköpingsföretaget Clubshop representerades av bl a Stefan Hammarström och han var nöjd med mässan även om det inte helt var deras målgrupp.

– Men vi fick bra respons på våra tryck med Virus-färgerna. Ett stort tryckeri från Polen, som likt PF Concept säljer in plagg med tryck på svenska marknaden var hos oss, berättar Stefan Hammarström.
– De var mycket nöjda med Virus-sortimentet efter två års användande. De hade testat mycket, men inte hittat något liknande.

Quaglia, som tillverkar VIRUS ställer ut på FESPA i Köln 2015 och Clubshop hoppas att många svenska kunder åker ner och tittar närmare på framtidens färg, visade av verkliga proffs, som Stefan Hammarström uttrycker det.

– Vår huvudanledning att ställa ut var dock vår nya dubbelpress, som vi designat och utvecklat ihop med vår partner i Kina. Den hann precis anlända till Sverige före mässan, säger Stefan Hammarström.

– Vi har under två år försökt fråga användarna vad som är viktigt med en press man jobbar i hela dagarna.
– Demon45 är resultatet utav det. Vi fick stort gehör för den och förutom att vi sålde sju maskiner där och då, så är vi nära avtal för distribution i hela Skandinavien och Finland.

World-class