Nya krafter på Rangefabriken

Publicerad
2014-12-22
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

I sin satsning att vara en heltäckande leverantör av aluminium inom sektorerna bygg, industri och profilering förstärker Rangefabriken med nyanställningar och utökad representation.

Pierre Ohlsson, som under ett antal år ombesörjt utleveranser i Stockholm med omnejd, tar nu plats som representant och säljare i Mellansverige. På så sätt kommer närvaro och kundsupport att ytterligare förstärkas.

Anna Sahlgren övertar Pierres tidigare roll som heltidsanställd chaufför med ansvar för utleveranser inom sitt område. Anna är väl meriterad med bl a behörighet för tung trafik. Hennes sätt präglas av öppenhet och serviceanda, varför hon kommer att bli mycket uppskattad av alla kunder.

Evelina Danielsson tar plats på kontoret och får som uppgift att successivt komma in i ordermottagning och säljsupport. Evelina har en arbetsledande bakgrund från snabbmatsbranschen. För Evelina är det självklart att snabbt återkomma med besked och att få saker gjorda.

SM814 evelinadanielsson_rangefabriken
Evelina Danielsson