Omvandlar fasaden med Arlon

Publicerad
2014-10-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

En vanlig industribyggnad förvandlas till sagostuga på sju timmar; det är Spandex, som har svept hela fasaden på kontoret i Bratislava med Arlon DPF 8000 Wall Wrap. Utskriften, en stuga i gammal stil med halmtak, gör att byggnaden verkligen sticker ut i företagsparken.

Arlon DPF 8000 är en high tack-film, som är perfekt för inomhus- och utomhuswraps på tegel, betong och andra grova ytor.

– Arbetet började kl 0840 och sju timmar senare var appliceringen färdig.
– Att det gick så snabbt beror på en kombination av utmärkt material och högutbildade applikatorer, säger Leon Watson, General Manager, Spandex Storbritannien.

Jobbet gjordes av en lokal skyltmakare Blos, som specialiserat sig på skyltar och wrapping. Blos VD, Jozef Skalak, kommenterar:

– Väggwrappen på Spandex kontor var ett bra tillfälle att testa vår kompetens med hjälp av Arlon DPF 8000. Det är vårt hittills största projekt med paneler med en total yta på 45 kvm.
– Av tidigare erfarenheter av Arlon DPF 8000 visste vi att materialet var mycket lätt att applicera och arbeta med. Fixeringen på några mycket strukturerade ytor var lite utmanande, men resultatet blev utmärkt.

529-Spandex-Makeover-4web-1728x800_c