Godis på arenorna

Publicerad
2014-10-05
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Ericsson Globe kommer, via ett helt unikt avtal, att fyllas med lösviktsgodis. Stockholm Globe Arenas har tecknat ett avtal med Candyking om försäljning av lösviktsgodis i arenamiljö för Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Tele2 Arena samt även vid turistattraktionen Skyview. Med det nya avtalet blir Candyking officiell sponsor av arenorna.
Samtidigt kommer Candykings koncept med egna stationer för försäljning av
lösviktsgodis att implementeras i samtliga arenor med flertalet stationer samt även vid turistattraktionen Skyview.

– I och med avtalet med Candyking kan vi tillgodose våra besökares efterfrågan på att själva plocka och välja sitt favoritgodis att njuta av under evenemangen.
– Vi tror starkt på att detta blir ett bra mervärde för våra besökare och självklart är det roligt att kunna göra detta tillsammans med Nordens största aktör och varumärke inom lösviktsgodis, säger Stefan Gustavson på Stockholm Globe Arenas.

Stockholm Globe Arenas är med sina fyra arenor Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Tele2 Arena samt även turistattraktionen SkyView det största evenemangsområdet i norra Europa, med 2 miljoner människor varje år.
Det nya treåriga samarbetsavtalet trädde i kraft i somras och de första stationerna med försäljning av lösviktsgodis är i dagarna utplacerade i arenorna.

SM614 candyking på arenorna