AM-Dagen den 3 december

Publicerad
2014-10-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Vi ser allt fler exempel på hur den additiva tekniken (Additive Manufacturing) nu går från rena prototypverktyg till att producera färdiga komponenter. På AM-Dagen 2014, som arrangeras av nyhetssajten 3dp.se, den 3 december på Kistamässan lär du dig hur de additiva tillverkningsteknikerna fungerar, hur de kan implementeras i produktionen och hur de kan användas för att tillverka slutprodukter.

Jämfört med traditionell produktionsteknik finns det flera fördelar. Det kan handla om att förbättra funktionaliteten i komponenter eller produktion av omöjliga geometrier, som traditionell teknik inte klarar av. Additiv tillverkning kan effektivisera företagets supply chain, bl a genom sk on-demand-produktion.

AM-Dagen 2014 hålls på Kistamässans Konferenscenter den 3 december 2014. Priset för att delta på heldagskonferensen är 3995:- exkl. moms. Anmälan är bindande, men kan överlåtas kostnadsfritt åt en kollega. I priset ingår fika, lunch och dokumentation.
Programansvarig: Mattias Kristiansson, mk@3dp.se, 0703-068 803