3d-modell som lockbete

Publicerad
2014-10-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
3D-print

 

Före sommaren genomförde Media Markt ett event i Gallerian i Stockholm, där man erbjöd besökarna att skiva ut en modell av sig själv med hjälp av 3d-teknik. Eventet blev en succé och nu rullar man ut kampanjen tillsammans med 3D Skaparna på turné i hela landet.

– Efter att eventet i Gallerian i Stockholm blev så uppskattat och omskrivet har vi nu valt att ta detta nationellt.
– Det var många kunder som hörde av sig till oss och undrade om vi skulle komma till deras stad och göra eventet där också. Efter en del planering har vi nu valt att göra det i samtliga Media Markt-varuhus i Sverige, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på Media Markt.

Kunden får betala mellan 500 och 7 000 kronor, beroende på storlek, för modellen.

3d-modell som lockbete