Snabbast växande inom reklambranschen

Publicerad
2013-12-12
Skribent
Eric Windahl

Brand Factory är Sveriges snabbast växande företag inom reklambranschen visar Ahrens & Partners 2013 års tillväxtlista. För 19:e året i rad publicerar Ahrens & Partners sammanställningen över vilka medelstora och stora företag som växer snabbast i Sverige just nu.
Svenska Brand Factory är en av nordens största företag inom varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Sedan starten 2003 har Brand Factory vuxit både organiskt och genom förvärv. I år köpte man danska Vangsgaard och befäste därmed ytterligare sin position som marknadsledande i Norden.

– Vi har sedan 2005 arbetat efter en tillväxtstrategi som bygger både på förvärv och organisk tillväxt, vilket har gett resultat, säger Peter Follin, koncernchef för Brand Factory.
– Vi är väldigt stolta över ha kommit med på listan och vi är även stolta över att vi är det snabbast växande företaget i vår bransch.

Brand Factory är det enda företaget inom reklambranschen och man hamnade på 18:e plats bakom företag som Klarna och Logent. Kriterierna var hårda för att komma med. Över 19 000 företag bedömdes och 55 kom med.