En skärm med två skärmar

Publicerad
2013-12-09
Skribent
Redaktionen

NEC Display Solutions lanserar nu LED-skärmen, som ska ersätta flerskärmslösningar på svenska arbetsplatser. Modern design och nya funktioner ska förenkla installation och hålla strömförbrukningen minimal.
Nya MultiSync EA294WMi har en slimmad design med en tunn 29-tums LED-bakgrundsbelyst IPS-panel. Bildskärmen har en upplösning på 2560×1080 och med ett 21:9-format är den ett bra alternativ till dubbla uppsättningar av traditionella 19-tumsskärmar.

– Flera bildskärmar per användare blir allt vanligare. Det kan bli dyrt och komplicerat att installera samt underhålla.
– Vår nya bildskärm är ett passande alternativ med en rad av funktioner och anslutningsmöjligheter för en sömlös och integrerad kontorslösning på en modern arbetsplats, säger Henrik Breda, nordisk marknadsdirektör för NEC Display Solutions Scandinavia.

Ny sensorteknologi med Ambient Light och Human Sensors håller strömförbrukningen nere och erbjuder god arbetsmiljö. Hela 130 mm i höjdjustering för god ergonomi. Upp till sju anslutningsmöjligheter; DisplayPort, HDMI/MHL, 2 x DVI-D och 2 x VGA.
Nya Mobile High-Definition Link (MHL) som gör det möjligt att koppla en mobiltelefon direkt till bildskärmen. Integrerade högtalare, hörlurar och en USB-hub ger goda och enkla kommunikationsmöjligheter.

EA294WMi och systermodellen EA244WMi, är de första stationära bildskärmarna som möter de hårda kraven som ställs för TCO Certified Edge Displays 1.2.
NEC erbjuder en treårig garanti som inkluderar även bakgrundsbelysningen.

NEC_EA294WMi_Office_MHL
En skärm med två skärmar sida 6