Snickers Workwears världsnyhet

Publicerad
2013-11-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Handskar har i alla tider sålts i par men nu erbjuder Snickers Workwear sina kunder att köpa dem en och en. Bekymren med ojämnt slitage och att den ena handen behöver en annan typ av handske än den andra, ska i och med detta vara löst.
Konceptet heter Left & Right Gloves. Sold one by one och innefattar fyra olika kategorier av handskar med olika funktion och för olika slags arbete.

Hantverkare gör ofta olika saker med sin vänster- och högerhand vilket ställer olika krav på höger- respektive vänsterhandsken och orsakar dessutom olika snabb förslitning av handskarna.
Som vägledning inför handskköpet har man tagit fram en handskgenerator som ger förslag på lämpliga kombinationer baserat på vilka arbetsmoment som ska utföras under dagen.

– Det här har vi tagit fasta på när vi har utvecklat våra nya arbetshandskar. Förutom att handskarna håller toppkvalitet vad gäller passform, funktion och material så säljs de dessutom en och en och inte i par, säger Cecilia Bergsten, produktchef för handskar på Snickers Workwear.

SM613 snickers Gloves