Görel Johansson till Brand Factory

Publicerad
2013-10-07
Skribent
Eric Windahl

Görel Johansson blir ny chef för projektledarorganisationen för Kampanj- och kommunikationsmaterial på Brand Factory, ett av nordens största företag inom varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Hon kommer närmast från Clear Channel, där hon arbetat i olika roller inom försäljning av utomhusreklam.

På Brand Factory kommer Görel Johansson framförallt att utveckla arbetsprocesserna för projektledning inom visuell kommunikation i butik och utomhus. Med visuell kommunikation menas säljdrivande kommunikation som utomhus- och trafikreklam till all reklam och information i butik.

– Att få möjligheten att arbeta på ett företag med tydlig vision och mission var viktigt för mig. Då finns förutsättningarna och insikten om vilka resurser som behövs för att lyckas.
– Jag ser fram mot att vara med och skapa mera framgångar för Brand Factory, säger Görel Johansson.

Brand Factory befinner sig i en fas av stark tillväxt och förstärker kontinuerligt sin position som marknadsledare i Norden.

SM613 Görel Johansson Brand Factory b8b0f1e306dd61fa_org