MEC i norska valet

Publicerad
2013-09-14
Skribent
Eric Windahl

I samarbete med sin återförsäljare i Norge, har MEC Gruppen tagit hem uppdraget att leverera profil- och skyltmaterialet till det politiska partiet Höyre’s kommande valkampanj. Det är ett omfattande uppdrag som sträcker sig från små pins till stora kampanjtält med en mängd artiklar däremellan. Kampanjmaterialet kommer inom kort att börja synas i hela Norge.

– Det här är ett uppdrag vi är mycket stolta över att ha fått, säger Cecilia Grahn Nyd på MEC Gruppen.
– Valkampanjen kommer att nå ut över hela Norge och det är en stor ära att få vara delaktig i något som berör en hel nation. Vår norska samarbetspartner i projektet är mycket drivande i att se till helheten i kampanjer och håller en genomgående hög kvalitet.

MEC Gruppen består av fyra grossistföretag, samtliga verksamma inom branschen för produktmedia, men med olika sortiment. Gemensamt är ett väl utbyggt logistiksystem samt med inriktningen att endast sälja till vidareförsäljande företag och att ta producentansvar i form av att verka för sund produktion och leverans.

SM513 Hoyre Fri (3)