Mått på nätet kan få pris

Publicerad
2013-09-05
Skribent
Eric Windahl

Vi kan läsa att den brittiska detaljhandelstidningen Retail Week har nominerat det svenska företaget Virtusize i kategorin; Customer Experience Technology of the Year. Det stockholmsbaserade Virtusize är nominerat tillsammans med nätmodehandeln Asos, som har provat storleks- och passformslösningen under ett halvår.

– Vi är otroligt hedrade av att bli nominerade till Retail Week Technology Award som svenskt företag. Det visar att Virtusize är en global lösning för ett av klädeshandels stora problem – konsten att kommunicera storlek och passform online.
– Det är så klart extra kul att det uppmärksammas av branschen efter vår framgångsrika testperiod med Asos, säger Peder Stubert, grundare av Virtusize i en kommentar i tidningen

VirtuSize, pressbilder.