Digitala stortavlor på stationerna

Publicerad
2013-09-09
Skribent
Eric Windahl

Jernhusen Media och Visual Arts satsar stort på digitala reklamytor. Digitala stortavlor, mellan 92 – 110 tum, på Centralstationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö är en del i företagens satsning att öppna upp för nya möjligheter för digitala kampanjer. Premiumytorna lanserades i maj och 3 och McDonald’s var först ut att annonsera.
Tavlorna är strategiskt placerade i närheten av informationstavlorna, väl synliga för de ca 367 000 personer som dagligen besöker de tre stationerna.

– Vi vill hjälpa våra kunder att fånga sin publik för att skapa upplevelser av varumärket. Ytorna blir också ett mycket effektivt komplement till våra event- och samplingsytor, säger Regina Pettersson, säljchef Jernhusen Media.
Digitala stortavlor på stationerna