Kunskap och inspiration på Materialdagen 2013

Publicerad
2013-08-08
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

Arrangören Materialbiblioteket är mycket nöjda med Materialdagen 2013 som gick av stapeln på Stockholmsmässan den 21 mars.
Bland besökare fanns representanter från flera av landets främsta arkitektkontor, industridesigner och teknikkonsulter som fick ta del av föreläsningar om stål, glas, plast, betong och trä, anpassade för målgruppen, dvs arkitekter och designer.
Färgtrendexperten Richard Prime från Oversight Trends fanns också på plats för att visa exempel på kommande färgtrender.

– Materialdagen var ett bra sätt att hålla sig uppdaterad med det senaste. Vi har ett butiksprogram där vi är ganska strikta men behöver hitta nya inredningsenheter för att lyfta fram vissa kampanjer, t ex när vi ska exponera det alkoholfria sortimentet.
– Skulle jag önska mig något mer till nästa gång så hade det varit att kunna ta med mer materialprover hem, det är alltid bra att kunna visa för kollegor, säger William Rodriguez, byggnadsingenjör och butiksutformare på Systembolaget.