Fespa Brasil 2015 nästan fullbokad

Publicerad
2013-08-28
Skribent
Eric Windahl

Med nästan två år kvar att gå, har Fespa Brasil 2015 bokat upp 80% av dess yta. Något som får ses som ett resultat av framgångarna med den inledande showen i mars tidigare i år.

Det här är den andra Fespa Brasil-mässa och tanken är att den ska äga rum vartannat år i framtiden. Den kommer att sparka igång den 18 till 21 mars 2015 i Expo Center Norte i Sao Paulo, som ett joint-venture med eventbolaget APS och kommer att hållas parallellt med ExpoPrint Digital 2015.

Lanseringen av Fespa Brasil 2013 överträffade förväntningarna när det gäller antalet besökare, vilket har lett till att arrangörerna ökar golvyta för Fespa Brasil 2015. Evenemanget kommer att ha starkt fokus på digital tryckning, men kommer också att öka representationen av profilplagg och textiltryck samt screentryck. Allt för att besökarna ska kunna utforska olika tillämpningar och dra nytta av en värdefull översikt över dessa potentiella affärsmöjligheter.

SM513 Wrap Cup Masters_FESPA Brasil 2013 (3)