Tailor Store är en tvåårs Gasell

Publicerad
2013-04-15
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Tidningen Dagens Industri utser varje år Gaseller bland Sveriges mest snabbväxande företag och nu har Helsingborgsbaserade Tailor Store uppnått statusen för andra årets i rad. Företaget har haft en tillväxt på över 300% under de senaste fyra åren och uppvisat ett positivt resultat.
För att utnämnas till Gasell krävs bl a att företaget har en omsättning på minst 10 miljoner kronor och minst fördubblat omsättningen på fyra år samt ha minst 10 anställda.

– Vi är stolta och glada över att återigen kvala in som gasell och vara ett av Sveriges mest snabbväxande företag, säger VD och delägaren Jan Höjman.
– Sedan senaste bokslutet har vi anställt ytterligare fyra personer och söker nu mer personal inom systemutveckling för att ytterligare kunna förbättra vår webbsida och våra system, fortsätter han.

Tailor Stores affärsidé är att låta kunder designa kläder på nätet. Produktionen av plaggen sker sedan i ett eget skrädderi på Sri Lanka med över 400 anställda. Företaget grundades 2003 och sedan maj 2006 bedrivs verksamheten under namnet Tailor Store Sweden AB.

Tailor Store