Arkitektkopia och Xerox

Publicerad
2013-04-24
Skribent
Josefin Nässlander

Arkitektkopia och Xerox har inlett ett femårigt strategiskt samarbete. Avtalet tecknades i slutet av 2012. Som första uppdrag har Xerox levererat en iGen 150, en uppgradering av en befintlig iGen 4, två nya Nuvera 288 och ett flertal mindre maskiner till Arkitektkopias produktionsställen runt om i Sverige.
Arkitektkopia samlar nu all produktion av digitaltryck i Storstockholmsområdet i ett nytt Digitaltryck Center i Bromma och maskinparken får en rejäl förstärkning. Ramavtalet möjliggör utveckling av Arkitektkopias huvudverksamhet i Bromma, samt företagets franchisetagare runt om i Sverige.

– Xerox har visat att de förstår våra affärer och de presenterade lösningar istället för teknik, vilket tilltalade oss. Med Xerox får vi en långsiktig partner att växa med, säger Lars Franzén,
VD på Arkitektkopia.

– Vi är mycket stolta över att ha slutit ett ramavtal med Arkitektkopia, som blir en viktig refe-
renskund för Xerox. Affären visar att vårt fokus på att erbjuda kundanpassade helhetslösningar ligger rätt i tiden, säger Arnaud Linquette, VD på Xerox Sverige.