R&D Spandex nyanställer

Publicerad
2013-03-14
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

R&D Spandex har anställt två nya medarbetare till företaget. Emil Ericsson maskinsäljare och Johnny Nero materialsäljare.

Emil och Johnny
Emil Ericsson och Johnny Nero.

Emil Ericsson kommer tillsammans med Charlotta Magnusson att svara för försäljningen av maskiner och programvaror. Emil kommer främst att ansvara för Rollsroller, Gerber Edge, programvara, laminatorer och plottrar, medan Charlotta ansvarar för försäljning av printrar.
Emil Ericsson är utbildad inom ekonomi och marknadsföring och har erfarenhet av offsettryck genom sin tid på tryckeriet V-tab i Halmstad. Närmast kommer han från larmbranschen där han har arbetat som säljare. Emil kommer att utgå från kontoret i Laholm.

R&D Spandex har även fått förstärkning på materialsidan i form av Johnny Nero. Johnny är nygammal i företaget och har arbetat på R&D Spandex tidigare som både innesäljare, utesäljare och maskinsäljare under åren 1998-2004. Han har gedigen säljerfarenhet och har arbetat i branschen i totalt 12 år. Johnny kommer att ta över det försäljningsområde som Johan Krüger tidigare innehaft.