iW Desktop ger ökade serviceintäkter

Publicerad
2013-03-26
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Canon, marknadsledare inom digital bild, gör en stor uppdatering av iW Desktop 3.0.1. Den nya versionen av programvaran, som vänder sig till små och medelstora kontor, innebär att Canons kanalpartners kan erbjuda ett större mervärde till sina kunder och dra nytta av större utskriftsvolymer.

Sparar tid och pengar
Tillsammans med Canons plattform för multifunktionella enheter, imageRunner Advance, ger uppdaterade iW Desktop företag möjligheten att enkelt skapa professionella och skräddarsyd-
da dokument internt. Lösningen är perfekt för alla kontor som producerar dokument som t ex offerter, rapporter, informationsmaterial och broschyrer.
Med iW Desktop sparar företaget både tid och pengar eftersom extern hjälp inte behöver anlitas. För Canons partners är iW Desktop ett mervärde att erbjuda kunderna. Lösningen är skalbar, prisvärd och fungerar direkt med Canons multifunktionella enheter och skrivardrivrutin. Ingen extra utrustning behövs och publiceringslösningen kan erbjudas till både små och medelstora företag.

Erik Åkenes

Större intäktsmöjligheter
Erik Åkenes, produktchef för affärslösningar för kontor och grafisk bransch på Canon Svenska AB, kommenterar;

– Våra kunder lägger fortfarande stor vikt vid tryckta dokument. De resultat som framkommit i vår senaste rapport Office Insights visar att företagen delar ut en tredjedel av sitt utskrivna material till kunder.

– I våra tester märks att man med iW Desktop skriver ut en större mängd dokument internt, eftersom lösningen är så enkel att använda. iW Desktop-användarna publicerar t ex upp till 37% fler dokument i färg internt.
– Med den nya lösningen kan Canons partners ge kunderna enkla möjligheter när det gäller de dagliga publiceringsbehoven samtidigt som lösningen ger också större intäktsmöjligheter.

Den nya uppdateringen erbjuder en lättanvänd funktion för utskrift av variabeldata som enkelt kopplas till alla Excel- eller CSV-databaser. Med en enkel dra- och släppmetod arbetar man med variabeldata som logotyper och kontaktdetaljer och publicerar allt i ett skräddarsytt, professionellt utskrivet dokument eller i en PDF – helt färdigt att skicka till kunderna. Med ett enkelt klick kan man dessutom ta fram tidsbesparande publiceringsmallar.