Breddar nordiskt samarbete

Publicerad
2013-03-28
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

I samband med att Kyocera tecknar avtal med Staples, världens största leverantör av kontorsmaterial i Norge så utökas även det svenska avtalet. Det innebär att Kyoceras produkter nu säljs i Staples alla säljkanaler. Kyocera, som är inne i en expansiv utveckling i Norden, får därmed en bred och effektiv säljkanal till företagets svenska och norska slutkunder.
Genom Staples säljkanaler kan Kyocera intensifiera sina nordiska insatser ytterligare kring företagets multifunktionsskrivare, skrivare samt lösningar och tjänster för dokumenthantering.

– Vi valde att samarbeta med Kyocera tack vare produkternas höga kvalitet och prestanda och att de också är tillförlitliga. Deras kompetens inom dokumenthantering och miljöprofil med Svanenmärkta produkter och företagets egenproducerade trummor bidrog också till valet av partner.
– Deras produkter kommer att komplettera vår befintliga utskriftsportfölj så att vi nu kan erbjuda våra kunder allt från mindre bläckskrivare till stora, kraftfulla multifunktionssystem, för A3 och färg, med avancerade efterbehandlingsfunktioner, säger Bjørn-Erik Elgesem på Staples Nordic.

Bo Gustavsson, marknadschef på Kyocera Document Solutions Nordic AB ser fram emot det nya året med stor tillförsikt och säger:

– Det nya samarbetet med Staples passar väl in i vår strategi och offensiva satsning i såväl Sverige som i Norge.