R&D Spandex lanserar nytt skyltkoncept

Publicerad
2013-02-04
Skribent
Josefin Nässlander

En av Skandinaviens ledande leverantörer av kompletta lösningar för skylt- och uppmärkningsindustrin är det välkända Laholmsföretaget R&D Spandex, som nyligen presenterat ett helt nytt skyltsystem; det egenutveck-
lade Standard Sign Systems.

Standard Sign Systems smygvisades under Sign Scandinavia på Kistamässan hösten 2011 och finns nu tillgängligt för kund. Det nya konceptet innebär att kunder inte behöver specialisera och måttbestämma alla sina beställningar utan enkelt kan välja produkter ur ett standardsortiment. De beställda produkterna kan sedan levereras mer eller mindre omgående.

skyltkoncept_1

Förenklar för kunder
Med det nya konceptet kan kunderna välja färdiga skyltar och slipper designa, mäta och börja om från noll varje gång.
– Vi har märkt att många av våra kunder vill ha rätt så liknande produkter, och insåg att vi genom att ta fram ett standardsortiment kan göra det betydligt snabbare och smidigare för våra kunder.
– Kunderna kan enkelt välja vad de är intresserade av. Det nya konceptet förkortar leveranstider och kundens arbete blir betydligt mindre, säger Magnus Carlsson, produktansvarig för Standard Sign Systems.

skyltkoncept_2

Olika stilar, dimensioner och färger
De nya Standard Sign Systemen finns i flera designer för att kunna tillgodose olika användningsområden och stilar. Sortimentet innehåller väggskyltar, markskyltar, pyloner och dörrskyltar och finns i såväl modern som mer klassisk stil.

De finns tillgängliga i ett antal olika dimensioner och mått. Färgerna som ingår i sortimentet är svart, vit och silver.
Standard Sign Systems finns presenterat i en nyframtagen broschyr, där kunder till R&D Spandex enkelt kan se vad som finns tillgängligt och i sin tur smidigt kan presentera urvalet för sin slutkund.

Demo-kit
Som en del i lanseringen av Standard Sign Systems har R&D Spandex tagit fram ett demo-kit som kan användas i kundernas egna showroom för att på så sätt skapa merförsäljning. Kitet innehåller ett stort urval
av Standard Sign Systems sortiment till ett förmånligt pris för kunder som vill presentera produktkonceptet.
Självklart kommer det även i fortsättningen att finnas möjlighet för de kunder som så önskar, att få special-
anpassade skyltar tillverkade.