Kyocera satsar i Malmö

Publicerad
2013-02-05
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

Som en del i Kyoceras affärsutveckling satsar företaget nu i Sveriges tredje största storstadsregion; Malmö. Satsningen innebär att Kyocera öppnar nya och mer kundvänliga lokaler i stadsdelen Jägersro.
Den nya lokalen erbjuder bättre möjligheter att ta emot kunder på plats.

– Det känns jätteroligt att vi nu kan öppna vårt nya kontor i Malmö som är en mycket viktig och växande marknad i Sverige, säger Carl M Ghatan på Kyocera Sweden.

Malmökontoret är ett led i företagets satsning att växa på den svenska marknaden. För att kunna hänga med i den tuffa konkurrensen behöver företaget finnas bättre representerat geografiskt i Sverige. De nya lokalerna i Malmö är ett sätt att möta marknaden och bli mer tillgänglig för kunderna.

Kontoret är också en satsning på den egna personalen. Den nya lokalen är trevligare som arbetsplats, men också mer ändamålsenlig. Här har medarbetarna, Gert Tell som är Area Sales Manager och Ulf Larsson som både är tekniker och sköter utbildningen, lokaler till vilka de har möjlighet att ta emot partners och deras kunder för demonstration av produkter och lokala utbildningar.

– Vi är mycket glada för vårt nya kontor som känns både trevligt men också bra för att genom detta tydliggör vi vår avsikt att satsa på den lokala marknaden i södra Sverige.
– Vi vill hälsa både våra partners och deras kunder välkomna, säger Carl M Ghatan.