Kyoceras rekrytering – stöd till partners

Publicerad
2012-11-15
Skribent
Redaktionen

– Anställer ny nordisk produktchef

Kyocera Document Solutions Nordic AB har anställt Tommy Johansson som nordisk produktchef.
Hans långa branscherfarenhet och breda produktkunskap blir till ett värdefullt stöd till företagets partners.

Tommy Johansson

Rekryteringen av Tommy Johansson är ett led i företagets expansion på den nordiska marknaden. Hans roll är att vara ett stöd till Kyoceras partners i hela Norden med kunskap och information så att de kan lyfta fram produktegenskaperna till kunderna på bästa sätt.

– Kyocera har en otroligt intressant produktportfölj och är en av de få som växer på marknaden, säger Tommy Johansson om varför han valde att ta jobbet på Kyocera.

Han har arbetat inom branschen sedan 1992 och kommer senast från Toshiba där han var produktchef. Innan dess arbetade han som produktspecialist på Scribona som på den tiden var generalagent och distributör till Toshiba.

– Jag har lång erfarenhet av branschen och kan verkligen bidra med mina kunskaper, säger Tommy Johansson.

Positiv anda
Ett starkt skäl att välja jobbet som produktchef på Kyocera var företagets expansion i branschen.

– Jag fick en mycket bra känsla när jag först besökte Kyocera, det finns en så tydlig positiv anda här, avslutar Tommy Johansson.

En viktig uppgift är också att fånga upp önskemål från kunder och partners i Norden i syfte att utveckla Kyoceras produkter vidare.

– Tommy är en mycket positiv kollega och är en viktig resurs i Kyoceras utveckling, säger Carl M Ghatan, Country Manager Sweden.