Lite nyheter från Color Systems

Publicerad
2012-09-26
Skribent
Redaktionen

Magnus Edfeldt på Color Systems skickade ett mail och berättade bl a att Roland lanserat en ny storformatskrivare i 162 cm bredd; det är nya VersaArt RE-640. Skrivaren jobbar med senaste tekniken gällande skrivhuvudet och den smarta färgordningen CMYKKYMC förbättrar kvaliteten vid körning i sk bi-direction och minimerar risken för sk färgbandning. Pris och prestanda är ytterligare förbättrat mot tidigare modeller.

VersaArt RE-640

I slutet av maj hade Color Systems en visning av Roland uv-planskrivare LEJ-640 tillsammans med ett Zünd S3 skärbord i samband ett Öppet Hus hos Scandraft i Göteborg.

Till sist berättar Magnus, att det nu finns ett haps-fritt bläck till Seiko W-serien. Bläcket heter IX och går att få till modellerna W-54s och W-64s, både 4-färg CMYK och 6-färg CMYKLcLm. Dessutom har man just nu ett antal begagnade maskiner för snabb leverans; bl a finns en Roland VersaCamm SP-300, en Mimaki JV33 160 och en Agfa Anapurna uv-planskrivare.