Sommarbilder från NWPP Nyköping

Publicerad
2012-08-29
Skribent
Redaktionen

Från Påhlsons Reklam alias NWPP Nyköping har vi fått några sommarbilder, som vi gärna delar med oss av.
Man har bl a varit engagerad i samband med Golfen Nordea Masters, där Erica Larsson från NWPPs Katrineholmskontor träffade den lokala golfstjärnan Robert Karlsson.

 NWPP Nyköping - Katrineholm
Robert Karlsson och Erica Larsson

Man fanns också på plats med STCC-teamet Chevrolet Motorsport med bl a Richard Rydell, som kör för Katrineholmsbaserade NIKA Racing, där NWPP Nyköping levererar alla deras teamkläder mm. NIKA står för Nicklas Karlsson, som är en lokal motorstjärna av hög klass och numera teamchef för NIKA Racing, som startades år 2006.

Fast det är inte bara etablerade stjärnor, som Staffan Påhlson och hans medarbetare ägnat sig åt. I Österåker, ett par mil norr om Katrineholm, finns idrottsföreningen ÖIS, som i sommar ordnade med en egen fotbollsskola. Totalt 26 barn i åldern 3-12 år kämpade på i fyra dagar och sponsrades av Påhlsons Reklam med T-shirts, vattenflaskor och logo-band.

 NWPP Nyköping - Katrineholm