Skanna trådlöst

Publicerad
2012-06-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Xerox lanserar den första batteridrivna skannern, som använder WiFi för att skicka bilder och flersidiga PDF-dokument från skannern till mottagaren. Via en gratisapplikation skickas bilder och dokument trådlöst till datorn, mobiltelefonen, läsplattan och molnet.

Nya Xerox Mobile Scanner är smidig att använda på resan då den snabbt och enkelt skannar och skapar en bild eller PDF som kan delas och skickas vidare till medarbetare, kunder eller andra som kan behöva ta del av viktiga dokument.

Skannern används enkelt genom att man trycker på startknappen, väljer format (PDF eller JPG) och för in doku-
mentet. Med den patenterade AutoLaunch-teknologin känner skannern av sidan och påbörjar inläsningen. Bakom utvecklingen av skannern står, förutom Xerox, även tillverkaren av världens första trådlösa minneskort, Eye-Fi.

Skannern har måtten 293x70x51 mm och kommer med ett 4 GB Eye-Fi SD minneskort, väska, uppladdningsbart batteri och laddare.

Xerox skanner