Fronta informerar …

Publicerad
2012-05-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Living The Brand fortsätter i Frontas led i form av de nya varumärkena WinWear, Malkoff, Merilino och Grazza.
De nya varumärkena lanserades på Frontas Kick Off i Sälen och togs emot med storm av de ca 80 deltagarna i arrangemanget.

Frontas eget sortiment kommer i och med de nya varumärkena att utökas med flera egna produkter, som är helt unika. Frontas eget sortiment innehåller redan i dag ett stort antal produkter. Fronta har tillsammans med en av sina huvudleverantörer utarbetat ett helt nytt koncept för slutkunder. Detta kommer att lanseras under Q3.

Representanter från Fronta besökte mässan i Kanton för att finna nya vägar, uppslag och idéer. Organisationen deltog också på PWA-mässan i Helsingfors i januari. Intresset från den finska marknaden slog alla tänkbara prognoser och innebär att Frontas uppstart i Finland tidigareläggs. För den uppgiften har Fronta anställt Annika Ståhl från Champion Northern Europe AB. Förutom Finlandssatsningen kommer Annika att ansvara för övriga nya marknader. Annika är Finlandssvensk och kommer att resa i Finland för Frontas räkning.

fronta

För vidare information ring Patrik Nau 0708-65 34 75