Färgstarkt hos Snickers Workwear

Publicerad
2012-05-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Vem säger att plagg för hantverkare behöver se ut som de alltid har gjort? Snickers Workwear gör nu en färgrevolution inom branschen för arbetskläder och introducerar snygga och fräscha färger som sticker ut.

– Killar blir alltmer måna om sitt utseende. De flesta vill se bra ut, även på jobbet. Det är något vi har tagit fast på, då vi har tagit fram de nya färgerna. Det är ett ordentligt lyft och ger alla hantverkare som vill ha snygga kläder med hög kvalitet ett bra alternativ, säger Louise Falcone Borg, produktchef på Snickers Workwear.

Modernare, trendigare
Flera modeller av Snickers Workwears arbetsbyxor och helbyxor samt soft shell-jackan, tröjor och T-shirts finns i de nya färgerna.

– Vi har kvar uniformstänket, det kommer alltid att finns en jacka och tröja som matchar ett par byxor. Skillnaden är att kläderna känns modernare och trendigare, säger hon.

Arbetsbyxorna finns i olivgrönt, chilirött, oceanblått och stålgrått i kombination med svarta detaljer. Så också för den populära soft shell-jackan som, förutom ovanstående färger, finns i khaki/svart och marinblått.

 Snickers Workwear Snickers Workwear