Förenklar för utställare

Publicerad
2012-03-01
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Produktmedia

Mässmontrar och andra exponeringslösningar kräver ofta personliga möten med en designer och flera turer fram och tillbaka. Ett arbete som ofta är både kostsamt och tidsödande. Nu erbjuder Arkitektkopia tjänsten; Monterdesign, som förenklar det arbetet.

Spar tid och pengar
Hela arbetet sköts via webben. Kunden fyller i ett kontaktformulär med önskemål, viktig basinformation och laddar upp logotyper och andra underlag.

En professionell designer tar sedan vid och gör ett tredimensionellt förslag, som gås igenom med kunden i ett webbmöte. Förändringar och tillägg görs direkt i
mötet.

– Behövs det bokar vi ett ytterligare webbmöte, men i många fall kan vi klara hela arbetet redan första gången, berättar Sonny Forsgren, designer på Arkitektkopia.

Komplett förslag med alla detaljer
Det finns från början ett strukturerat underlag att arbeta utifrån, vilket spar mycket tid. För kunden innebär det att hela arbetet kan skötas bekvämt från skrivbordet.

– När vi är överens har kunden tydliga 3D-skisser på montern, en specifikation på vad som ingår och en offert på att bygga den – direkt i datorn. Dessutom kan vi även ta hand om transport, uppsättning, nedtagning och lagring, om kunden önskar det, förklarar Sonny Forsgren.

Monterdesign online är ett exempel på tjänster, som flyttar fysiska möten och arbete till molnet.

– Vi på arkitektkopia utvecklar idag flera nya applikationer för företagens marknadsavdelningar och byggindustrin, som effektiviserar arbetet och ger betydande besparingar, säger Lars Franzén, VD på Arkitektkopia.

 Hans Fransen VD Arkitetktkopia
Lars Fransén VD Arkitektkopia