Nu med trycksaker

Nu med trycksaker

Publicerad
2022-12-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Profilbolaget Voky har under hösten gjort en ny satsning, på olika typer av pappersprodukter; bl a broschyrer, visitkort, brevpapper och affischer.

Samtidigt har man rekryterat fyra experter inom området, för att säkra kompetensen i bolaget.

– Fler och fler kunder efterfrågade att kunna beställa sina trycksaker av oss, någonting som traditionellt inte hanterats av profilföretag, säger Adam Zollner, VD på Voky.
– Vi är nu oerhört stolta, att även kunna leverera trycksaker till företag och organisationer på samma smidiga sätt, som vi levererar profilartiklar.

Adam Zollner

Via egen plattform
Att förenkla köpupplevelsen har varit det som differentierat Voky från konkurrenterna och gjort att företaget positionerat sig starkt på marknaden. Förutom att kunderna kan beställa från den egna e-handeln, kan de även skapa sin egen, interna e-handel via Vokys plattform.

– Vi anser, att kunderna inte ska behöva kontakta olika leverantörer, för att få sina produkter. Istället sköter vi på Voky all kontakt och logistik åt våra kunder, fortsätter Adam.
– På så sätt förenklar vi köpupplevelsen i alla steg. Vår ambition är att det ska vara lika enkelt att beställa trycksaker, som det är att beställa allt annat från nätet.

.